Praktiske Oplysninger

Dit barn er det vigtigste!

Mine værdier er baseret på sundhed, velvære, bevægelse, glæde og forældresamarbejde.

Sundhed

Sundhed handler både om kost, bevægelse og den almene trivsel. Leg, læring og glæde.

For at bevægelse og motion skal blive en vigtig del af voksenlivet, så skal det indprentes allerede i barnets første leveår. Det kan gøres gennem leg og bevægelse i pasningsordningen. Samtidig styrker det barnets motorik og indlæringsevne og giver glæde og røde kinder.

For at sikre dit barns trivsel er forældresamarbejde ekstremt vigtigt. Et barn i dagplejealderen kan ikke selv fortælle hvad der er galt og det er derfor os i samarbejde der må finde ud af det, hvis noget ikke er som det skal være.

Kost

Dermed ikke sagt kosten ikke er vigtig, det er den: hos mig vægter det vi spiser højt og jeg serverer derfor en sund afbalanceret kost.

Jeg laver helst maden fra bunden og bruger så vidt muligt økologiske råvarer. 

Ind imellem serveres der noget ekstra lækkert - ved særlige anledninger kage, men for at det er lækkert behøver det ikke være lig med usundt. Frugtsalat, bananpandekager eller jordbærgrød gør også lykke - og kage kan også være bønnekage (MUMS!)

BEMÆRK: Hvis dit barn har særlige hensyn der skal tages finder vi ud af det. Jeg har erfaring med diabetes, glutenallergi, laktosefri kost og vegetarisk / vegansk kost.

Økonomi

Priser pr. 1. januar 2020

Fuldtidsplads (max 45 timer):     1994 kr.

Fleksible pladser:

4 dages plads (max 37 timer)     1750 kr.

3 dages plads (max 30 timer)     1506 kr.
 

Dertil lægges det til enhver tid gældende tilskud som pr. 1. januar 2020 er 5506 kr. for en fuldtidsplads.

Betaling: 12 måneder om året til bankkonto fra PBS, der betales forud månedsvis. Betaling er den samme under ferie og sygdom.

Udmeldelse sker skriftligt med en måneds varsel.

Udmeldelse skal ske inden den 1. i måneden og er gældende fra den næstfølgende 1. i måneden.

Dit barn skal være skrevet op hos kommunen til en plads senest 3 måneder før også selv om du ønsker en privat plads.

Ønskes en plads reserveret mere end 6 mdr. frem pålægges et depositum på 500 kr. der fratrækkes 1 md betaling. 

Ferie

Den 1. arbejdsdag i januar er en oversigt over min ferie for det kommende år tilgængelig på en lukket Facebook gruppe, efter ønske kan den naturligvis også udleveres i papirform.

Ændringer kan forekomme, men udmeldes med min. 3 mdrs varsel medmindre der er tale om ekstreme situationer som fx begravelse.

OBS: bemærk der ikke er gæstepleje ved ferie og sygdom når du vælger privat.

Hvis du af arbejdsmæssige årsager har behov for at kende dage længere frem end udleveret, så spørg, så vil jeg forsøge at imødekomme dette.

Sygdom

Syge børn modtages ikke i pasningsordningen. Dels på grund af smitten og dels fordi jeg ikke har mulighed for at give barnet den ekstra omsorg det har brug for.

Barnet skal kunne følge en almindelig dag i pasningsordningen.

 

I tilfælde af at et af mine børn er syge, vil de i det omfang det er nødvendigt blive passet andetsteds, således at det ikke betyder at jeg holder lukket.

Vær opmærksom på at det ikke er tilladt at give dit barn smertestillende op til aflevering i pasningsordningen. Er det nødvendigt at give dit barn smertestillende er barnet sygt og skal derfor passes hjemme.

Facebook

Jeg har en åben facebookside som alle kan gå ind og kigge på, der bliver linket til hjemmesiden og en gang imellem lagt et enkelt billede op.

Derudover har jeg en lukket facebookgruppe som er forbeholdt forældre. Her bliver der ugentligt lagt billeder op, så man kan følge hverdagen i pasningsordningen. Forældre er velkommen til også at tilføje bedsteforældre til gruppen.

Ønsker du ikke at dit barns billede fremgår på facebook eller hjemmesiden er det vigtigt at du giver besked.