Mine lånebørn i pasningsordningen

Amelia

Forventet børnehavestart

1.juli 2021

(08.08.18)

Alberte
Forventet børnehavestart
16. oktober 2021

(23.11.18)

Astrid

Forventet børnehavestart

1. november 2021

(07.12.18)

 
 
Ledige pladser: 
Næste ledige plads 
1. maj 2020
Vælg mellem
fuldtidsplads eller fleksibel plads
Det er muligt at reservere en plads til senere brug. 
Kontakt mig gerne for yderligere oplysninger
22223160
 

 

 

 

Reserverede pladser:

Pige

Plads reserveret: forår 2021

(Amelias plads)

Plads reserveret: efterår 2021

Barnets kurv og garderobe

 

Haven

 

Da vi ofte er ude er det vigtigt at haven indbyder til leg og bevægelse. Derfor er det godt med en rummelig have og nogle børnevenlige redskaber.

 

I det ene hjørne er der gravet en sandkasse ned, på græsset er der gynger, lille rutschebane og vippe. På en mindre fliseterasse er der legehus og bord-bænkesæt, et større fliseareal gør det ud for en løbegård med flere forskellige køretøjer børnene kan køre rundt på.

Sandkasse

Rutschebane

Legehus

vores uundværlige cykel

Rammerne i pasningsordningen:

 

Vores hus er bygget op omkring pasningsordningen og man kommer derfor ind i en lille entré med garderobe, hvor der er knager og kurve til det enkelte barn. Barnet kan kende sin egen plads via billedet af sig selv der hænger over kurven.

 

Næste rum er en slags mellemgang, hvor der er pusleplads og også er her vi tager tøj på når vi skal ud. Køkkenet går i et med legerum og spiseplads, der er beklædt med bløde skumpuslebrikker, så der er lunt om vinteren og blødt hvis man falder. 

Der er naturligvis også de udendørs rammer, hvor vi har en rummelig have med legehus, sandkasse, gynger, lille rutschebane og en masse køretøjer der flittigt bliver brugt til at suse rundt på fliserne Der er også bord- bænke sæt så børnene kan sidde og spise mad i haven, hvilket bliver brugt rigtig tit. Haven bærer præg af at det er børnenes have og de mærker der er plads til dem.

 

Indendørs spiseplads

Legerum

Pusleplads

Gynger

Biler

Udendørs spiseplads

Yogastudiet

Legestuen

Atletcenteret